Author Topic: Live365  (Read 527 times)

Nighthawk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Country: ca
  • Thanked: 2 times
Live365
« on: 16:57:40 | 10 July, 2017 »
I was just wondering, now that Live365 is up and running again if there is any chance of reinstating their stations to Reciva for our radios?  It really was nice to have that much more of a selection of great stations available to listen to.

Paul Webster

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 417
  • Country: gb
  • Thanked: 11 times
Re: Live365
« Reply #1 on: 12:55:47 | 12 July, 2017 »
I just tried one random station and it would not play for copyright reasons - for international listeners.
So I suspect this means that the relaunch of Live365 is for USA listeners (IP addresses) only.
Can anyone else confirm?
Reciva-based Logik IR100 and Tangent Quattro MKII plus lots of Logitech (ex-Slimdevices) Squeezebox and 2 old Turtlebeach Audiotron, handful of O2 Jogglers and some Raspberry Pis

zeewier

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 880
  • Country: scotland
  • Thanked: 51 times
Re: Live365
« Reply #2 on: 14:36:20 | 12 July, 2017 »
I can tune in to this station https://live365.com/station/b54785 here in the UK, so restrictions are obviously determined and set by the broadcaster.

Solo2

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2262
  • Country: us
  • Thanked: 76 times
  • On the internet, no one knows whose dog you are.
Re: Live365
« Reply #3 on: 18:31:49 | 12 July, 2017 »
I believe Zeewier is correct.  'Does Live365 cover international licenses? Live365 does not cover any licenses outside of the United States. If a broadcaster does not have proper licenses, geo-blocking is available directly inside Broadcaster.'
Radios:   Grace GDI-IRA500, 2 GDI-IRDT200s, GDI-IRMS300, Grace IRC6000W, Grace GDI-WHA6001, Grace and Reciva iradio apps

 

anything